Libido verhogen voor vrouwen

stress laag libidoWanneer we als vrouw te maken hebben met een laag libido, dan heeft dat hoofdzakelijk te maken met stress. Al kan een verlaagd libido natuurlijk ook veroorzaakt worden door een verkeerde balans tussen de hormonen. Dit kan dan ontstaan door de anticonceptiemiddelen die we gebruiken. Of kan ontstaan tijdens en na de zwangerschap.

In dit artikel gaan we een aantal middelen bespreken die zullen helpen het libido verhogen bij vrouwen. Wanneer vrouwen te maken hebben met een lagere seksdrive tijdens de zwangerschap mogen de meeste van de besproken middelen hier echter niet gebruikt worden. Omdat ze een invloed hebben op de hormonen en daardoor de zwangerschap op een negatieve manier kunnen beïnvloeden.

Ashwagandha

Ashwagandha ofwel Withania Somnifera kan worden gebruikt wanneer we te maken hebben met stress, angst, spanningen en druk. Wanneer we ons druk maken of veel zorgen maken hebben we minder zin in seks. De hormonen raken uit balans doordat het cortisol gaat pieken. We krijgen daardoor automatisch te maken met slaapproblemen, overgewicht, zullen vaak hunkeren naar suikerrijke voeding, depressie en vele andere nadelen.

ashwagandha libido vrouwen

Wat ashwagandha zal doen is deze effecten van stresshormonen aanpakken door het stresshormoon cortisol te blokkeren. We worden dus krachtiger tegen stress en kunnen er beter mee omgaan.

Dit geeft als resultaat dat we meer zin zullen hebben in seks, beter zullen slapen en een duidelijke verbetering ervaren van de gemoedstoestand.

Passiebloem

Passiebloem heeft een ontspannend effect en zal op die manier ook vooral de effecten van stress gaan aanpakken. Ze is één van de enige natuurlijke middelen die we kunnen gebruiken tijdens de zwangerschap. Omdat het niet meteen zal inwerken op onze hormonen maar toch een gunstig effect zal hebben op het libido bij vrouwen.

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris wordt gezien als een natuurlijke viagra. Hoewel het vooral gebruikt wordt voor mannen, toch heeft het voor vrouwen volledig dezelfde effecten.

tribulus terrestris vrouwen

De plant wordt gebruikt om de erectie te verbeteren, het libido te verhogen en om het orgasme te verbeteren. Dit kunnen we ook bij vrouwen opmerken. We zullen dan wel geen betere erectie krijgen. Tenzij we nog niet 100% vrouw zijn natuurlijk. Maar we zullen wel een verbeterde bloedsomloop ervaren naar de clitoris. Dat zal dan ook binnenin de vagina de gevoeligheid verhogen waardoor er meer plezier wordt beleefd van de seksuele activiteit.

Vrouwen ervaren een verbetering van het libido, een makkelijker te krijgen orgasme en een intenser orgasme.

DIM diindolylmethaan

DIM of diindolylmethaan is een stof die wordt aangemaakt in de spijsvertering wanneer we kruisbloemige groenten eten. Deze groenten zijn broccoli, bloemkool, radijzen en andere koolsoorten.

Diindolylmethaan zal ervoor zorgen dat slecht oestrogeen uit het lichaam zal verwijderd worden. Waardoor de aanmaak van goed oestrogeen zal worden gestimuleerd. Daardoor komt er een verbeterde balans tussen de hormonen en kunnen vrouwen een verbeterd libido ervaren.

Andere voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van een DIM supplement zijn de bescherming tegen borstkanker en baarmoederhalskanker. DIM supplement mag ook niet genomen worden tijdens de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap hebben we een hoger oestrogeen als normaal. En DIM zou dit oestrogeen in de war kunnen sturen waardoor problemen kunnen optreden tijdens de zwangerschap. Het is echter geen probleem om kruisbloemige groenten te eten tijdens de zwangerschap omdat zij veel lagere dosissen zullen aanmaken in het lichaam en dus weinig invloed zullen hebben op het aanwezige oestrogeen in het lichaam.

Bron:

Libido Verhogen – Gezonder Leven

 

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *